Äänessä

Kuva: Antti Kokkola

Äänessä Youtube-sarjassa saamme vieraaksemme valovoimaisia ja nousevia kotimaisia artisteja.

Videosarjan tavoitteena on nostaa esille uutta suomalaista populaarimusiikkia, tuoda ilmi lauluäänen monipuolisuutta osana taiteellista kokonaisuutta ja valottaa katsojille taiteen tekemisen prosessia suunnitteluvaiheesta h-hetkeen. Jokaisessa videossa keskustelemme ensin artistien kanssa muun muassa säveltämisestä, sanoittamisesta ja taiteen tekemisen motivaattoreista. Tässä Tekeillä -osiossa katsoja pääsee kuulemaan We Love Vocalsilta myös kappaleen sovitusprosessista. Itse konsertti käsittää yhden kappaleen artistin tuotannosta. Tekemässämme sovituksessa lauluääni on keskiössä. Konserttia seuraa Jälkipuinti-osio, jossa keskustelemme muun muassa tilanteen ja kappaleen herättämistä tunteista sekä esiintymisestä. Sarjan on kuvannut, äänittänyt ja editoinut Antti Kokkola.

Tervetuloa seuraamaan Äänessä-sarjaa!

3: Antti Autio – Maailman reunalla

Sarjan viimeisessä jaksossa vieraanamme on loistava ja tunteikas laulaja-lauluntekijä-muusikko Antti Autio. Hänen musiikkinsa on yhdistelmä orgaanista äänimaisemaa, ajattomia sävellyksiä ja runollisia lyriikoita. Antin debyyttialbumi Minä tuon mukanani sateet julkaistiin vuonna 2017 ja tällä hetkellä artisti valmistelee uutta albumia, jonka ensimmäinen sinkkulohkaisu Pihkassa julkaistiin elokuussa 2021. Äänessä-sarjan jaksoon valikoitui kappale Maailman reunalla, joka nostettiin Helsingin Sanomien ”2000-luvun parhaat sanoitukset top50” -listalle.

2: Aina – Sunnuntai

Äänessä-sarjan toisen jakson vieraana on valovoimainen ja taitava laulaja-lauluntekijä Aina. Keski-Suomesta lähtöisin oleva Aina yhdistelee musiikissaan r’n’b:tä, räppiä ja poppia. Hän julkaisi esikois-EP:nsä Alku vuonna 2020 ja on tullut soolouransa lisäksi tunnetuksi muun muassa yhtyeestä Toistuvat Yllätykset. Tällä hetkellä Aina valmistelee materiaalia tulevaa albumiaan varten.

1: Paul Elias – Pimeän värit

Sarjan ensimmäisessä jaksossa saamme vieraaksemme upean nousevan artistin Paul Eliaksen. Paul Elias on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttialbumi Luonnonvoimii (Universal Music) julkaistiin vuonna 2020. Hän on monipuolinen muusikko, joka on tunnettu soolouransa lisäksi myös yhtyeistä Satin Circus ja Joel Herttua. Tällä hetkellä artisti valmistelee toista pitkäsoittoaan, jonka toinen sinkkulohkaisu, Pimeän värit, valikoitui Äänessä-sarjamme ensimmäiseen jaksoon.

Äänessä-sarjaa ei olisi ilman näitä upeita yhteistyökumppaneita:

Vimma Company

https://www.vimmacompany.com/

La Kiva

https://lakivastore.com/

Lapinlahden Lähde

https://lapinlahdenlahde.fi/

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.