19. Jakso: Haastattelussa Aili Ikonen – keskustelua laulajan ammatista, jazzimprovisaatiosta ja esiintymisestä

Kuva: Heli Blåfield

We Love Vocalsin 19. jaksossa saamme vieraaksemme yhden Suomen kysytyimmistä solisteista, upean ja monipuolisen lauluvirtuoosin Aili Ikosen. Aili julkaisee musiikkia omalla nimellään, laulaa Lauluyhtye Rajattomassa sekä vierailee eri kokoonpanojen solistina. Hänet on nähty myös musikaalilavoilla sekä Pikku Kakkosessa. Miten tähän on tultu ja mikä on mahdollistanut monipuolisen toimenkuvan? Jaksossa keskustelemme mm. Ailin musiikillisesta taustasta, jazzimprovisoinnista ja sen harjoittelemisesta sekä esiintymisestä.

Ailin kappalevalinta omasta tuotannostaan:

Ailin ääntä voit kuulla myös näissä kokoonpanoissa:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s