Koulutukset

taustalaulajat podcast laulupodcast laulajat lauluharjoittelu laulukoulutus äänenkäyttö äänenkäytönkoulutus laulunopetus

We Love Vocals -koulutukset:

Äänessä-koulutus 5.12. klo 13-16 etäyhteydellä.

Koulutuksessa saat hyvän peruspaketin laulamisesta ja vinkkejä oman lauluäänesi kehittämiseen. Osallistujiksi ovat tervetulleita kaikki laulamisesta ja äänenkäytöstä kiinnostuneet. Kurssi soveltuu hyvin sekä vasta-alkajille että kertauksena jo pidempään laulaneille. Kurssin hinta on 59€ eli saat kolmen tunnin koulutuksen alle yhden yksityistunnin hinnalla. Tätä ei kannata missata! Ilmoittautumiset sähköpostiimme welovevoc(@)gmail.com. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan laulamisesta rennossa seurassa!

Koulutus on osa Äänessä-hankettamme, jota Taike tukee, joten nyt on mahdollista pienellä rahalla päästä mukaan. Koulutus järjestetään etäyhteydellä, eli osallistua voit mistä päin maailmaa tahansa!

Kaikki yhteisön jäsenet ovat koulutettuja ja kokeneita pedagogeja. Olemme toimineet kouluttajina mm. musiikkioppilaitoksissa ja musiikkikorkeakouluissa sekä yksityisellä sektorilla. Järjestämme sekä äänenkäytönkoulutusta että ilmaisuun liittyviä koulutuksia. Olemme myös kiinnostuneita räätälöimään uusia koulutuskokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme kouluttaneet ja luennoineet mm. Sibelius-Akatemiassa, Metropolia Ammattikorkeakoulussa, Haaga-Heliassa, Turun AMK:n Taideakatemiassa, Queensland Conservatoriumissa, Tarton yliopiston kulttuuriakatemiassa, Turun konservatoriossa ja Paimion kansanopistossa.

We Love Vocals 2020 © All Rights Reserved. Kaikki kuvat Alina Ainola.