2. JAKSO: Kuinka valmistautua tärkeään keikkaan?

Podcastimme toisessa jaksossa keskustelemme keikkoihin ja konsertteihin valmistautumisesta sekä esiintymistilanteen tuoman jännityksen hallitsemisesta. Tärkeän keikan tai konsertin tunnistaa yleensä siitä, että se jännittää etukäteen vielä tavallistakin enemmän. Mitä asioita ottaa huomioon, kun valmistautuu itselleen merkittävään esiintymiseen? Keskustelun aiheina mm. kappaleiden harjoittelu esityskuntoon, taiteellisen kokonaisuuden luominen ja henkinen valmistautuminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s